suusenpietopwereldreis.reismee.nl

Koh Phi Phi & Krabi

Ja ja we leven nog! De reden dat we de website niet geheel up to date gehouden hebben is omdat er een VIRUS in ons fototoestel is geslopen!! Gelukkig hebben we al onze foto's nog kunnen behouden, en is het probleem inmiddels opgelost...

We zijn 30 augustus van Koh Phangan naar Koh Phi Phi gereisd(12 uur!!!!!). Koh Phi Phi staat ook bekend als een eiland waar de film The Beach met o.a. Leonardo DiCaprio ;) is opgenomen.

Op dit eiland hebben we gesnorkeld en hebben we voor de allereerste keer apen in het wild gezien! We waren erg enthousiast en gingen stapje voor stapje steeds dichter naar de apen toe. Ze deden in het begin erg leuk en ik dacht laat ik ze eens aaien. Nou dat heb ik geweten... die *&^%$#@ aap heeft me gebeten!!! Ik stond dus achteraf (heel handig)op zijn voedsel...Daarna was Pieter aan de beurt. Die apen vonden namelijk zijn zonnebril en pet wel erg interessant. Er klommen twee apen op hem en probeerden het af te pakken. Dit liet Pieter dus niet gebeuren, en ook hij heeft het geweten... die apen hebben uit boosheid dat ze zijn spullen niet konden afpakken ook gebeten! Gelukkig kon het geen kwaad.. een ontsmettingsmiddeltje erop en klaar.

Op dit eiland heb ik ook mijn 25ste verjaardag gevierd! Dit hebben we gevierd met een etentje en later in een bar waar o.a. een Miss Wet T-shirt competitie werd gehouden! Leuk voor Piet hoor, maar ik hield het bij het poolen ;)
Na een paar dagen ook een eiland van de westkant van Thailand gezien te hebben zijn we vertrokken naar het vaste land van Thailand genaamd Krabi. Hier hebben we een olifantentocht gehouden in de jungle en zijn we naar een Tigercave gegaan. Nee er waren geen tijgers maar wel heel veel apen! Deze keer waren we iets voorzichtiger en hebben we afstand gehouden!

Na een hele goede indruk van Thailand gekregen te hebbenwerd het tijd dat we naar Maleisie vertrokken.Deze reis hebben we via Satun naar een eiland in Maleisie ( Langkawi ) gedaan. Ook dit kostte ons een hele dag! Maar goed het is hier toch regenseizon t/m oktober dus zo erg vonden we het niet...

debora

hey suus en pieter
wat doen jullie allemaal leuke dingen en dat verhaal van die aap hahah jullie zijn echt gek kijk verder goed uit en ik blijf jullie volgen groetjes debora xx

marga

hey suus en piet,
wat een leuke foto"s weer, leuk die apen, net de apenheul he? maar dan anders. gelukkig doet je fototoestel het weer, zodat we alles weer kunnen meebeleven. xxx ma

renee

Wat hebben jullie al ontzettend veel gezien en meegemaakt!! Wel leuk verhaal van die apen.. Hoop dat je er niks van overhoudt behalve misschien een grappig littekentje.. Niet iedereen heeft zoiets..
Pieter, ga je nu naar die beroemde neef? Wat leuk! Hij zal het ook wel heel gezellig vinden om eens familie over de vloer te krijgen!!
Nog veeel meer genieten en straks naar Australie!!
Super zo'n site en jullie maken schitterende foto's!!
En Susan: nog gefeliciteerd, ook al ken ik je niet maar je zult niet zo vaak zo ver weg jarig zijn geweest!!
Doei!!

LEEN

NOU WAT LEUK HE DIE APEN GEWELDIG MAAR IK GA WEL NAAR DE APENHEUL MAAR WAT N,LEUKE FOTO,S WEER GEMAAKT DOOR JULLIE EN NU NAAR N,ANDER AVONTUUR KIJKEN JULLIE UIT? HE SUUS BEDANKT VOOR JE KAART HARTSTIKKE LEUK NOU XXX VAN ONS OOK VOOR PIETJE DOE HEM DE GROETEN EN DENK EROM HOU JULLIE IN DE GATEN ...... DOEI XXX

Ger

Hoi suus en pieter, nou ik heb weer genoten van jullie verhalen en leuke foto's echt super. Heel duidelijk weergegeven zodat ik er helemaal inzit,het is net een spannend boek met plaatjes. Nu effe singapore bekijken en dan australie, nou helemaal tegek hoor.
veel reisplezier en als je die jongens van acdc tegenkomt in australie doe ze dan de groeten.haha
he de groeten xx

Jan en diana hogenbirk

Wat maken jullie veel mee op deze reis en wat een enge dingen doen jullie maar heel mooi en veel natuur het is altijd beter dan hier in nederland geniet met volle teugen wat het is zo voorbij

Leen & Trudy

Nou Suus en Piet

Het is echt prachtig wat jullie allemaal aan het ondernemen zijn .De foto's met de kangeroes zijn echt heel heel leuk nou wij wensen nog een hele leuke en fijne reis verder Groetjes en dikke XXX

hhhhhhhhhhhhhhhh

kiuiyihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh