Maleisie
5 september zijn we na wederom een lange reis in Maleisie aangekomen. Om uberhaupt in Maleisie te komen konden we alleen via het eiland Langkawi het binnenland betreden vanwege een oorlogsgebied tussen het zuiden van Thaiiland en het noorden van Maleisie.
Na 2wekengehopt te hebben van eiland naar eiland waren we er wel een beetje klaar mee, maar goed vooruit,2 dagen Langkawi! Dit is een heel relaxed eiland met weinig verkeer en heerlijk om scooter te rijden! Dit hebben we dan ook gedaan en hebben we een paar watervallen ontdekt. Deze ontdekking vond plaats na flink onze kuiten getraind te hebben, maar dit werd beloond met een prachtig uitzicht en fantastische watervallen!

2 dagen Langkwawi werd vervolgd met een reis naar Penang. Dit is ook een eiland maar dan met heel veel verkeer, viezigheid, en gestresste mensen. Kortom: Chaotisch!! Na 1 dag hadden we Penang dan ook wel gezien en gingen we op weg naar de Cameron Highlands. Hier bevinden zich theeplantages, butterfly-farms, en strawberry-farms! Een en al natuur dus...wel erg indrukwekkend om te zien hoe ze thee maken en hoe lekker de aardbeien daar zijn!! Via de Cameron Highlands zijn we naar de jungle gereisd genaamd Taman Negara. Ondanks we hier op reuzenmieren, kikkers en vogels na verder GEEN dieren hebben gezien was het toch erg indrukwekkend! We hebben midden in de jungle een trekking gedaan van 4 km lang!En nee dit liep niet rechtdoor de jungle in, maar omhoog! Dus we kweken hier aardig was kuitspieren en creeren een superconditie! Tijdens deze jungletocht hebben we ook een canopywalk gedaan. Dit is een tocht over hangbruggen die met touwen aan bomen vastgemaakt zijn. Erg spannend, vooral voor mensen die hoogtevrees hebben, he Piet? ;)

Ook hebben we midden in de jungle kennisgemaakt met de oermensen die hier wonen. Ze lieten ons zien op welke manier ze wonen, jagen en vuur maken.
Na een portie genoeg natuur gehad te hebben werd het tijd omkennis te maken met een grote stad, Kuala Lumpur! Deze stad bekend om de Petronas TwinTowers!Piet en ikhadden allebei het streven om op die brug te gaan wat er ook gebeurt!Wat we alleen nietwisten is dat werond 06:30 uur voor 2,5 uur in de rij moesten gaan staan om in de torens te komen, wantVOL= VOL werd er gezegd! Dus wij stonden er om half 7 's ochtends... en om precies te zijn als 10e in de rij!We waren ook deallereerste groepdieom 09.00 uur de torensmochten betreden! Na 2,5 uur wachten werd dit beloond met een prachtig uitzicht vanuit de Petronas Twin Tower Bridge!!

Morgen ( 14-09 ) vertrekken we naar Singapore om o.a. de neef van Pieter te bezoeken. Hier zullen we blijven tot 18 september, want op deze dag zullen met het vliegtuig vetrekken naar Sydney! Eindelijk de zon weer eens opzoeken!!
Wordt vervolgd.....
hey suus ben ik weer, wat ben jij sportief zeg en wie sprong er nou van die waterval af .jullie hebben echt mooie foto s gemaakt .veel plecier in singapore groetjes debora xx
Wat een leuke verhalen en mooie foto's.
Geniet van jullie verdere reis en veel plezier met Rowdey en Frans.
Groetjes Matthijs & Ellen
THAAAAH!!! haha, stelletje zemmels!! Ik word hier toch een partij jaloers en zwaar depressief van al die verhalen dat is niet normaal! Wat een super reis is het nu al zeg! Ik zit hier een beetje in al die bekkies te turen en jullie hebben de tijd van je leven. Ik kan niks anders zegen dat dat ik er echt bij zou willen zijn... Die foto's zijn echt gruwelijk mooi man, net ansichtkaarten af en toe. Dat eiland van 'the beach' is ziek haha. Die film is echt cool b.t.w. (er zit ook zo'n lekkere topless chick in :D) Serieus, ik kwijn hier echt een beetje weg zo langzamerhand. Vet pauperweer hier ook. Maargoed, ik zit hier net m'n andijvie stamppot weg te stouwen want ik ga zo s ff stevig aan mn 50 body werken. Ik kick in ieder geval je uitgezakte ass als je terugkomt pieters! Schrale troost. Heer en dame, heel erg veel plezier met dit mooie avontuur! Geniet er voor de volle 100% van! Dikke pakkerd van ome Ramones.
P.S. Bij de volgende wet T-shirt contest verwacht ik uiteraard een uitgebreide foto-reportage!
P.S. 2: Ik wil een reuzenmier voor mn verjaardag
Wat een leuke verhalen zeg!! Jullie maken echt wat mee!! Hoop je snel weer te spreken schat. Groetjes aan Piet.
Dikke kus XXX
Jullie vermaken je heel goed zo te lezen. Mooie foto's en leuke verhalen om te lezen. Klinkt erg uitdagend allemaal.
Have fun!!!!
Wel singapore zoo gaan he! Moet echt gaaf zijn!! Maar sydney joehoe!! Ga je echt super vinden! Om het oog ook
Een plezier te doen zou ik ook een kijkje
Nemen op manly beach!!xxxxx
Whahaha ging wat mis!
He Suus en Piet.
Wat een avonturen beleven jullie en nu nog naar Australie.Helemaal geweldig ik hoop dat jullie het wel naar je zin hebben. Enne.... wel uitkijiken voor bijtende apen en zo.O ja Suus ik ga lekker met je vader stappen ,zal gezellig worden . Nou heel veel kussen en groeten van ons allemaalxxxxxx
Hey lieffie's
Zo te lezen en zien hebben jullie het tot nu toe echt geweldig!!
Op die "kl"-aapjes na dan.
Heel veel plezier in Singapore, doe de groeten aan Rowdy & Frans.
En alvast een goede reis naar Australie gewenst!!
XXXX-jes Ma
P.s. we hebben wat foto's gesponsord, dus laat binnenkort maar weer wat moois zien, ha, ha.
mijs geniet van je verhalen joh.
En erg mooie foto's!!!
Geniet er lekker van (en remember ook voor mij ;-)) en ik kijk uit naar nieuwe verhalen.
Kus rebec (bij lust ist nog steeds hetzelfde hoor haha ;-))
Hey Suus!!
Wat leuk om te lezen dat je het erg naar je zin hebt. Word jaloers als ik lees wat jullie allemaal meemaken!
Heel veel plezier daar nog en spreek/zie je snel...
Kus Kimmie
Hey Dr Slijmzuiger,
Volgens mij ben jij een onwijs lekker ding, mag ik je telefoonnummer???
Hee schatten!
Wat een heerlijke foto's en heerlijke verhalen!
ik had toch in de backpack tas moeten stappen...
dikke kus!!
Heej Piettie!
Beetje laat voor mijn eerste berichtje maar ik ben weer helemaal uptodate met jullie verhalen! Wat super allemaal zeg! Ben ik ff stinkend jaloers! Jullie maken echt super vette dingen mee en die prachtige foto's -> echt top!! Ik zie dat die gare broer van me ook de tijd heeft gevonden om een berichtje te plaatsen (en wat voor één dr. slijmzuiger.. owow ;) )
In ieder geval: helemaal super hoor! Wij zitten hier maar met onze fulltime banen in inmiddels de HERFST en jullie kunnen elke dag heerlijk kijken wat jullie gaan doen en wanneer.. Echt geweldig!! Naja, geniet er heeeeeeeel erg van en ik wacht op het volgende bericht :)
Dikke kus!
Haha Piet hoorde trouwens dat verhaal van die aapjes: echt TE mooi haha! Ik zie het al helemaal voor me: die tegensputterende Pieter, want NIEMAND moet aan z'n spullen komen ;) Haha!
Hey Gossipgirl,
Speciaal voor jou: 06-46375765
Buiten kantooruren a.u.b.
Als ik toch een paar dagen niet kijk op deze site zijn jullie al weer een werelddeel verder....!!
Wat een geweldige reis! Jammer van de mislukte walvis-tour alhoewel ik toch wel vis en staart op de foto's zag! En dat zie ik toch niet in onze Noordzee...
Nu Australie!! Gek idee dat Elinn daar vorig jaar ook zat en daarom komen de plekken al een beetje bekend voor maar jullie hebben veel meer tijd om alles af te reizen!
En ook leuk dat ik nu de beroemde neef heb gezien!
Die leeft echt luxe!
Maar jullie reis kan niemand je meer afpakken..
Blijf genieten en zulke leuke stukjes sturen en de foto's blijven schitterend!!! Doei!
Bedankt! Je hebt toch geen vriendinnetje he? ;)